Podrobnosti o přednášce

1. pomoc. (Možnost vzít s sebou i děti!)

Přednášející: Mgr. Jolana Keprtová a Mgr. Dana Fragnerová
Datum a čas konání: 26. 9. 2024 | 16.00
Místo konání: Pracoviště ISIS – Horní náměstí 21, Olomouc (případně dopravní hřiště)
Termín přihlášení do: 19. 9. 2024
Hlídání dětí: Ano
Popis: Časová dotace: 7 hodin (3 hodiny za přípravu + 4 hodiny osobně)

Vyzkoušíme si 1. pomoc v praxi, zopakujeme si, jak se chovat v případě otrav různými chemikáliemi v domácnosti, jak zachovat klid v situacích, kdy je lidem v našem nejbližším okolí “ouvej” a potřebují od nás poskytnout pomoc. Ukážeme si nejčastější rostliny, které jsou v přírodě jedovaté.

V případě vhodného počasí si projdeme pravidla silničního provozu a vyzkoušíme si je v praxi na dopravním hřišti.

Toto vzdělávání se uskuteční pod záštitou Státního zdravotního ústavu. Na konci budou účastníci požádání o vyplnění jednoduché monitorovací zprávy.
Samotné setkání bude od 16:00 do cca 19:30 na pracovišti ISIS (4 hodiny). Přibližně týden před realizací obdrží přihlášení účastníci do své e-mailové schránky domácí úkol. V tomto případě to bude shlédnutí edukačního videa a najít rozdíly v obrázcích bezpečná domácnost x domácnost, ve které číhá nebezpečí a riziko zranění. Za přípravu obdrží další 3 hodiny (celkem tedy 7 hodin vzdělávání).

O lektorkách:
Mgr. Jolana Keprtová - maminka, manželka, babička, členka Národní sítě podpory zdraví, jedna ze zakladatelek Poradny zdraví v Šumperku, která se zabývá realizací projektů, aktivit a kampaní podpory zdraví a prevence nemocí, poradenskou a konzultační činností zdravotně výchovnou a vzdělávací činností. Absolventka psychoterapeutického výcviku Virginie Satirové.



Mgr. Dana Fragnerová - maminka, manželka, předsedkyně Národní sítě podpory zdraví, dlouhodobě se věnuje individuálnímu vzdělávání dětí a jejich přípravou na přijímací řízení, dlouhodobě spolupracuje s o.p.s. Triadis, která se věnuje rodinné terapii a vzdělávání sociálních pracovníků, jóga ji provází posledními 20ti lety. Absolventka psychoterapeutického výcviku Virginie Satirové.




Vyplnit přihlášku »


« Zpět na přehled přednášek