Podrobnosti o přednášce

ON-LINE VZDĚLÁVÁNÍ: Lži a krádeže u dětí a dospívajících, určování hranic u dětí, jak dítě povzbuzovat.

Přednášející: Mgr. Žaneta Smejkalová
Datum a čas konání: 7. 11. 2024 | 16.00
Místo konání: ON-LINE
Termín přihlášení do: 31. 10. 2024
Hlídání dětí: Ne
Popis: Časová dotace: 4 hodiny

oto vzdělávání se uskuteční on-line. Přihlášení účastníci obdrží před realizací vzdělávání odkaz e-mailem i se stručným návodem, jak se k živému vzdělávání připojit.
Vzdělávání bude probíhat přes program ZOOM. Lektora uslyšíte i uvidíte, můžete v průběhu klást dotazy, doptávat se atd. To vše tento program umožňuje.
Jediný požadavek je mít k dispozici počítač, notebook, tablet nebo chytrý telefon s připojením na internet, mikrofon a reproduktor (většinou jsou součástí).

O tématu:
Co je to lež a jak ji poznáme? Jaké jsou typy dětských lží? Co vede děti k tomu, aby lhaly? Nejčastější chyby rodičů. Co je účelem krádeže? Jaké jsou typy krádeží? Rozdělení krádeží podle lokalit. Přístup ke krádežím. Kdy vyhledat pomoc? Preventivní opatření a možnosti nápravy. Jsou hranice ve výchově důležité a jak je vytvářet? Jak dítě správně povzbuzovat?

O lektorce:
Mgr. Žaneta Smejkalová
Sociální pracovnice, psychoterapeutka. Má dlouholetou praxi v oblasti práce s dětmi a mládeží, především s rizikovou mládeží, dětmi s CAN syndromem, poruchami chování a jejich rodinami. Věnuje se i péči o klienty v rámci krizové intervence. Jako psychoterapeutka využívá při práci s klienty možnosti jak individuální, tak i rodinné a skupinové terapie.




Vyplnit přihlášku »


« Zpět na přehled přednášek